Aankondiging dansvoorstelling Ledeltheater

Beste dansers en ouders,

Hierbij wil ik uw aandacht vragen voor het volgende goede nieuws. Op zaterdag 14 juni 2014 dansen we met alle 100 dansers van de balletschool een prachtige voorstelling in het Ledeltheater. Sinds 1997 heb ik 7 mooie dansvoorstellingen mogen maken onder de vlag van de Stichting Welzijn afdeling Kunst Educatie. Even is het stil geweest wat voorstellingen betreft, maar nu mag de splinternieuwe balletschool zich uitleven op het podium. Natuurlijk hebben we uw medewerking daar heel hard voor nodig !

Op vrijdag 13 juni zal de generale repetitie plaatsvinden, oefenen met kostuums, geluid en belichting op het podium van het theater. Het tijdstip hiervoor maken we tegen die tijd nog bekend. Het is van belang dat alle dansers en ook hulpouders hierbij aanwezig zijn zodat iedereen goed weet wat er van hem/haar verlangd wordt tijdens de voorstelling.

Op zaterdag 14 juni staan er twee voorstellingen gepland: de eerste 14.00 uur en de tweede om 19.00 uur. Voor de allerkleinsten zal dit bijzonder intensief zijn. Daarom staan zij altijd aan het begin van het programma, zodat ze tijdens de tweede voorstelling na hun dans eventueel naar huis kunnen. Er is altijd een finale dans aan het einde van de voorstelling waarin alle dansers meedansen, maar ik kan me voorstellen dat niet alle ouders van de kleinsten hierop willen wachten. Alle andere dansers moeten natuurlijk wel de finale dans meedansen.

Verder hebben we hulpouders nodig die tijdens een van de voorstellingen achter de schermen willen helpen. De hulp zal bestaan uit dansers helpen hun kostuum aan te doen, begeleiden naar de grime, ze begeleiden naar het podium en weer terug naar de kleedkamer, spelletjes doen in de tijd dat ze moeten wachten, de dansers geruststellen als ze een beetje zenuwachtig zijn en de kostuums weer verzamelen naar afloop. Zonder hulp kan een voorstelling als deze niet doorgaan, geef u daarom op.

Wij hopen dat u deze data in uw agenda wilt reserveren en natuurlijk dat u zoveel mogelijk familie en vrienden enthousiast maakt om ook te komen kijken. Kaarten zullen € 5,00 per stuk zijn en vanaf april verkocht worden. Waar en wanneer precies laten we u nog weten. Maar eerst moet er hard gewerkt worden om u te verrassen met prachtige choreografieën.

Met vriendelijke groet,

Anita van Ruijven – Bekers

Kijk ook op onze Facebook-pagina, of op onze website: http://www.balletschool-anitabekers.nl