Adembenemende voorstelling BOOGIE WOOGIE Zaterdag 8 juli 2023 Ledeltheater Oostburg

Adembenemende voorstelling
BOOGIE WOOGIE
Zaterdag 8 juli 2023

Ledeltheater Oostburg

Twee voorstellingen aanvang 14:30u & 19:00u

Er is een pauze voorzien, ticketprijs €9,50

De dansers van Balletschool Anita Bekers nemen u mee in een adembenemende voorstelling vol prachtige muziek. Van hippe jazzdans naar moderne dans en klassiek ballet zelfs met spitzen op zoek naar ritme, beweging, adem en snelheid net als Mondriaan. Op de klanken van jazz-, klassiek-, rock-, hip hop en populaire muziek van nu, gedanst door 120 talentvolle dansers jong en oud. “Let’s BoogieWoogie”.

VRT NWS legt uit waarom dansen zo gezond is

Vandaag zaterdag 24 april 2021 wordt in Vlaanderen en Brussel de zesde editie van de Dag van de Dans gevierd. Het wordt een bijzondere editie, want het voorbije jaar is weinig gedanst: cafés, dansscholen en discotheken zijn al maanden gesloten, dansgezelschappen en theaters hebben hun activiteiten opgeschort. Dat is jammer, want dansen is niet alleen mooi om naar te kijken, zélf dansen heeft ook heel wat heilzame effecten. VRT Nieuws geeft je 5 redenen om meer te dansen.

Dansen is meer dan alleen maar wat fun, het is wetenschappelijk bewezen dat het ook goed is voor lichaam en geest: we geven je 5 redenen om aan het dansen te gaan:

  1. Dansen is goed voor lijf en leden
  2. Een wondermiddel voor je brein
  3. “Uit je bol gaan” hoort bij het leven
  4. Dansen brengt mensen dichter bij elkaar
  5. Dansen houdt je jong

Lees hier het hele artikel op www.vrt.be

Genoeg reden om te dansen

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis proefjes