Over ons

Onze balletschool biedt hoge kwaliteit dansopleidingen voor iedereen, jong en oud in een prachtige professionele danszaal krijg je les van een professionele dansdocent met internationale danservaring.

Iedereen is welkom

Als danseres ben ik op veel plaatsten in de wereld geweest. Na mijn tijd in New York was ik als dansdocent werkzaam op verschillende balletscholen in Nederland vooral Brabant en Zeeland. Hier in Oostburg hebben wij onze balletschool met eigen kracht opgebouwd, met als doel: “Iedereen kan en mag leren dansen”. Ongeacht financiële situatie, ongeacht lichamelijke beperkingen, ongeacht huidskleur, ongeacht geloof en levensovertuiging. Iedere mens is vrij om eigen keuzes te maken. Daarom kiezen wij als balletschool voor vrijheid en respect. Daarom kiezen wij als balletschool voor “Keuze Vrij Bij Mij”.

Over Anita Bekers

Anita Bekers, oprichter van de balletschool, danst al vanaf haar jonge jeugd, ging naar de dansacademie van Maria More in Amsterdam en studeerde af als uitvoerend dansers aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en volgde aanvullend de dans-docentenopleiding.

Anita danste in New York en greep daar de kans om de docentenopleiding te volgen en de speciale jazztechniek eigen te maken van niemand minder dan internationaal dans-icoon Lynn Simonson.

Als professioneel danser heeft Anita ontzettend veel gedanst, in theaters, voor TV shows en grote producties. Van Ahoy tot het Luxor theater met Lee Towers, Frans Bauer tot en met sprookjesshows van de Efteling en heel veel dinnershows.

De professionele en internationale danservaring van Anita gecombineerd met haar gedrevenheid en aandachtig oog voor de individuele danser maakt dat deze balletschool garant staat voor een hoge kwaliteit aan dansopleidingen voor iedereen, jong en oud.

Bekijk hieronder het interview met Anita op TV Scheldemond | januari 2021