Iedereen is welkom

Als danseres ben ik op veel plaatsten in de wereld geweest. Na mijn tijd in New York was ik als dansdocent werkzaam op verschillende balletscholen in Brabant en Zeeland. 

Hier in Oostburg hebben wij onze balletschool met eigen kracht opgebouwd. Het doel was en is: “Iedereen kan en mag leren dansen”. Ongeacht financiële situatie, ongeacht lichamelijke beperkingen, ongeacht huidskleur, ongeacht geloof en levensovertuiging. In deze tijd staan wij hier nog steeds voor en wordt dit gevoel nog sterker. De overheid wil ons mensen in een richting forceren waar wij als ondernemer niet aan mee willen werken. Iedere mens is vrij om eigen keuzes te maken. Daarom kiezen wij als balletschool voor vrijheid en respect. Daarom kiezen wij als balletschool voor “Keuze Vrij Bij Mij”.


Woensdag 11 augustus 2021 was de Tour van Keuze Vrij Bij Mij in Oostburg. Als balletschool sluiten wij ons aan bij dit landelijk platform omdat bij ons iedereen altijd welkom is. Dat blijft zo ook in de toekomst. Wij maken dansen mogelijk voor ieder persoon die dat graag wil en sluiten niemand buiten!