Nieuw in Vlaanderen & Zeeuws-Vlaanderen!

De MELT Methode

Ervaar verlichting van spanning en stijfheid met de zachte en effectieve Melt Methode. Voor herstel, sporters en dagelijkse vitaliteit.

Eenvoudig thuis toepasbaar en begeleiding door gecertificeerde MELT trainer Anita Bekers

Heeft u last van spanning of stijfheid in uw lichaam?

Dagelijkse activiteiten, herhaalde bewegingen of stress kunnen ervoor zorgen dat het lichaam vast komt te zitten, wat leidt tot ongemak en soms zelfs chronische pijn. U heeft wellicht al verschillende manieren geprobeerd om deze klachten te verlichten, maar vaak bieden ze maar tijdelijke verlichting.

De oplossing? De MELT methode.

Wat is de MELT Methode?

Melt is een zachte zelfbehandelingsmethode om mobiliteit en stabiliteit te vergroten en daardoor beter te presteren. Vastzittende spanning en stress wordt direct aangepakt door het bindweefsel (fascia) te rehydreren en het zenuwstelsel weer in balans te brengen. Chronische pijn vermindert, het verouderingsproces vertraagt en het zelfgenezend vermogen komt optimaal in conditie . Een ideale aanvulling als je sport (danst) of bij herstel van een blessure of als ondersteuning voor een gezond lichaam. Melt is voor iedereen op elke leeftijd! 

Of u nu herstellende bent van een blessure, actief sport of simpelweg een gezond lichaam wilt behouden, de Melt Methode is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd!

Hoe werkt het?

Nieuw onderzoek toont aan dat vastzittende spanning in het bindweefsel kan leiden tot stijfheid en ontstekingen. Met behulp van speciale zachte balletjes en rollers helpt de Melt Methode dit weefsel te rehydrateren. Deze techniek stimuleert de productie van vloeistoffen in het bindweefsel, wat de compressie van gewrichten verlicht en de algehele flexibiliteit vergroot.

Waarom kiezen voor MELT Methode?

Chronische ontstekingen ontstaan vaak door vastzittende spanning zonder dat we het merken. Dit kan veroorzaakt worden door dagelijkse gewoonten, werkhoudingen of stress. Veel van wat we proberen biedt slechts tijdelijke verlichting of richt zich op het symptoom in plaats van de oorzaak.
Melt pakt de kern van het probleem aan door de vloeistofstroom in het bindweefsel te herstellen en zo ontstekingen te verminderen. Dit zorgt voor minder spanning, minder pijn en een beter functionerend lichaam.

Onze Unieke Waardepropositie

Ontdek waarom de MELT Methode bij Anita Beker de meest effectieve oplossing biedt voor lichaamsharmonie en vitaliteit.

Zachte Zelfbehandeling

Leer effectieve technieken voor het herstellen van bindweefsel en balanceren van uw zenuwstelsel.

Geschikt voor alle leeftijden

Of u nu herstelt, actief bent of gewoon gezond wilt blijven, onze methode is voor iedereen toegankelijk.

Perfecte locatie

MELT Methode lessen worden in de ruime, professionele balletzaal gegeven, perfect uitgerust voor comfortabele en effectieve sessies.

Gecertificeerde begeleiding

Anita heeft de benodigde trainingen en certificaten behaald in Amerika en geeft de MELT lessen vanuit haar prachtige danszaal in Oostburg.

Maak kennis met de MELT Methode bij Anita Bekers

Vanaf nu kunt u deze unieke techniek leren in de lessen van Balletschool Anita Bekers. De lessen worden elke woensdag van 9.30 uur tot 10.45 uur gegeven door een gecertificeerde Melt-trainer.

Met een 10-lessenkaart kunt u flexibel deelnemen wanneer het u schikt en begeleiding nodig heeft. Je kunt met onze instructies prima thuis verder aan de slag met uw eigen behandelingen.

Locatie
Balletschool Anita Bekers
Schoolstraat 6, Oostburg Nederland

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact op met behulp van het formulier.